تلاش «بن زاید» و «بن سلمان» برای اجرای معامله قرن-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

تلاش «بن زاید» و «بن سلمان» برای اجرای معامله قرن

روزنامه صهیونیستی هاآرتض با انتشار یک مقاله، ذوق زدگی خود را نسبت به تلاش امارات برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتض در گزارشی با اشاره به مقاله «یوسف العتیبه» سفیر امارات در آمریکا نوشت: العتیبه در مقاله خود نوشته که اسرائیل فرصت است نه دشمن. این سخنان بیانگر ماهیت نگاه امارات و اکثر کشورهای عربی به اسرائیل است.

 

در ادامه این گزارش آمده است: اسرائیل شریکی برای اعراب در نبرد علیه نفوذ منطقه‌ای ایران به شمار می‌رود. نظام‌های عربی در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری در برابر فشار افکار عمومی داخلی قرار می‌گیرند و مجبورند به آن تن دهند. ما شاهد این واکنش‌ها در فضای مجازی بوده‌ایم.

 

در این گزارش نوشته شده است: محمد بن زاید حاکم کنونی امارات تنها از رابطه این کشور با اسرائیل سخن نمی‌گوید بلکه با رایزنی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان برای اجرای طرح معامله قرن تلاش می‌کند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: عربستان بعد از کشته شدن جمال خاشقجی به دست نیروهای امنیتی سعودی، نفوذ خود را در واشنگتن از دست داده و در حال حاضر امارات بیشترین تأثیرگذاری را در آمریکا دارد. در نهایت نتانیاهو باید به مقاله سفیر امارات به عنوان یک سند سیاسی نگاه کند./ العالم

مطالب مرتبط
ارسال نظر